divendres, 21 de desembre del 2012

En defensa dels drets dels animals!

Des d’aquí volem defensar els drets dels animals!
 
El fet de cuidar de la natura no consisteix únicament en reciclar, anar en bicicleta, consumir menys electricitat,...També s’han de cuidar i respectar els animals que hi conviuen en ella.
Els animals necessiten unes atencions i unes condicions mínimes per viure. Però molts dels animals que es compren o s’adopten, no reben aquestes atencions i condicions i a més d’això, s’atempta contra el respecte que mereixen.
 
A més cal afegir que la suma del comerç internacional d’animals i el posterior abandonament, està provocant una amenaça en les espècies autòctones i poden arribar a constituir veritables plagues de gran importància. Les espècies invasives són, juntament amb la destrucció de l'hàbitat, la causa principal de la desaparició de plantes i animals.
 
És per això que aquí fem un crit a favor dels drets dels animals, i volem conscienciar a la població de la necessitat de ser responsables amb ells. El fet de tenir un animal a casa implica una atenció i unes cures diàries, i no s’ha d’oblidar mai que un animal no és un objecte, és un ésser viu que té sentiments i es mereix el millor de nosaltres.
Amb el Nadal es regalen molts animals que després s’abandonen, sigueu responsables i no permeteu que això continuï! I recordeu...adopta, no compris!

5 comentaris:

  1. A mi m'encanten els animals, pero tinc al·lèrgia a la majoria d'ells. Mai he pogut tenir un animal de companyia, encara que sempre ho he desitjat per tant no puc arribar a entrende com es pot arribar a abandonar a un animal com si res. Els animals et demostren dia a dia que tenen sentiments com nosaltres, inclòs tenen personalitats molt definides que val la pena conèixer.

    Cristóbal

    ResponElimina
  2. És una pena que tinguis al•lèrgia a alguns animals i no puguis gaudir-ne de la seva companyia, però ens alegrem de que mostris aquest interès i respecte cap a ells. Ojalà hi hagués més gent com tu. T'agraïm la teva aportació al nostre bloc!

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord! Hem de dir no als caçadors furtius, als pescadors que no respecten el medi aquàtic i el cicle de les espècies marines, no als coleccionistes d'animals i insectes, no al comerç d'animals, no als reis que se'n van de caça, no als zoos ni els circs amb animals i sobretot NO AL MALTRACTE ANIMAL!!!!! (segur que m'he deixat algo més, perquè per desgracia el mal no té fi, ni límits)

    ResponElimina
  4. Cla que si! Un missatge molt reivindicatiu! S'ha de posar fre al maltracte animal. Gràcies per la teva aportacio :)

    ResponElimina
  5. Jo, a diferencia de vosaltres, no tinc molt d'afecte als animals. Però si tinc una cosa ben clara... NO AL MALTRACTE ANIMAL!!!!!!!!!!!!!!!!! Encara que no m'agradin, ho paso molt malament cada vegada que sento en les noticies casos de maltractament....! No arribo a entendre com hi ha gent així... ho dic de veritat.

    Això s'ha de parar!

    ResponElimina