divendres, 30 de novembre del 2012

Ciberassetjament

Avui dia els nostres fills utilitzen internet amb molta facilitat, el que no saben és que s’ha d’utilitzar internet d’una manera prudent i responsable. Per tal de que això sigui possible existeixen pagines web com ara: http://www.internetsinacoso.com/ http://www.protegeles.com que ens poden donar informació i ofereixen ajuda i assessorament, en cas de patir ciberassetjament.
 
Què és el ciberassetjament?
 
El ciberassetjament és un comportament que es produeix de una manera reiterada provocant sentiments de por, vergonya, baixa autoestima, angoixa, sentiment d’aïllament, frustració, soledat... que es produeix d’una manera virtual i que va d’un o més individus, que són els agressors, a un altre individu, que es converteix en víctima/es.
 
Creiem que la base per evitar aquests tipus de pràctica, relativament nova pel fet de ser virtual, és que hi ha d’haver una consciència col•lectiva i més control per part dels adults.
 

2 comentaris:

  1. A l'igual que la resta d'activitats dels infants, és important que els nens expliquin als seus pares que fan i amb qui juguen o parlen... És obligació dels pares saber dels nostres fills

    ResponElimina
  2. Estem d'acord en que els pares han de tenir un cert control amb els seus fills, per poder evitar problemes com el ciberassetjament. Gràcies per la teva aportació!

    ResponElimina